Screen-wizard-banner

Приложението Screen Wizard e медиа контент мениджмънт решение, което осигурява на ритейлърите да публикуват промоции, цени, технически и маркетинг информация директно на екрана на смартфони и таблети осигурявайки привличането на внимание на клиентите с примамлив образ.

Софтуера позволява на ритейлърите да персонализират съдържанието чрез използването на HD и SD видео, Power Point слайдове, Flash анимация, PDF файлове с продуктова спецификация, ценова и друга информация по тяхно желание.

Информацията може да се управлява дистанциопнно чрез лесен за употреба WEB интерфейс като могат да бъдат програмирани различни устройства и монитори в целия магазин или верига магазини. Софтуера е изключително потребителско ориентиран и не необходимо специално обучение за работа с него.

Ретейлърите могат да правят преход между статични и анимирани промоции и да експериментират с това кое работи най-добре. Рекламите могат да се планират и организират в съотвествие с продукт, групи продукти или марки. Те могат да бъдат определени въз основа на времето, деня , разположението на магазина, което осигурява на ретейлърите гъвкавост при насочването на потребителите и генериране на продажби.

Приложението се контролира чрез Интернет, така че съдържанието на HD екрани и киоски може да се управлява дистанционно или чрез смарфони и таблети от служители или мениджъри. Апликацията също така може да събира статистически данни за това как потребителите взаимодействат с отделните устройства за измерване на ефективността на маркетинговите инициативи.

Най-голямато предимство, е че не се изисква външен хардуер, като едиствените компоненти, необходими от страна на клиента са съществуващи таблети и смартфони изложени в търговските обекти. Ние ще се погрижим всички те да се превърнат в основна медиа за вашите маркетингови послания.

Фотогалерия:
scrwizscrwiz