Мултимедия в магазина

VRM_banner

Хората от маркетинга разбират значението и важността на вътрешните промоции и че решенията за покупка се повлияват от насочените послания раполежени в търговските площи.

Ние сма вашият партньор. Ние сме компанията която ще ви предостави ефективни решения за да направим вашата маркетингова комуникация ефективна, измерима и лесно управляема.

Можете да пуснете Full HD видеоклипове , снимки, слайд шоу, флаш анимации, а и повече във вашата търговска зона чрез нашата Visual Retail Media ( VRM ) система.

Освен това, можете лесно да управлявате това съдържание чрез Интернет, на вашият компютър, таблет, Iphone ili всяко друго мобилно устройство. Управлението на този софтуер е толкова лесно, че не е необходимо специлно обучение с цел поддържане на вашите данни или стартиране на различни кампании.

Решенията на Shopguard ви осигуряват свобода и гъвкавост, като ви помагат при прохода от статични към анимирани промоции. Осигуряват ви възможност за планиране на промоции по продукт, група продукти, марка съответно за търговският обект или за група търговски обекти. Всичко това е във вашите ръце!

Нашата VRM система е проектирана специално за офисна и търговска употреба доставяйки ви лекота при работа свързана с управлението на съдържанието. Друга голяма фукционалност на системата е създаването на плейлисти които можете да свържете с отделни групи или самостоятелни екрани които да възпроизвеждат вашите промоции в търговските обекти. Можете да планирате плейлистите по съдържание, седмица, ден или час.

С нашата система определено подобрявате преживяването на вашите клиенти когато са във вашите търговски обекти като ги впечатлявате и вдъхновявате. Грабващи видеоклипове кара вашите клиенти да се чувстват добре информирани и удобно докато вземат решенията си за покупка на продукт или услуга. Доказано е че по-високата удоволетвореност на клиентите, ги карат да се връяат отново при вас.

  • Ефективно средство за управление на вътрешните промоции.
  • Богат избор от подържани формати.
  • Таргетиране по врме и географско положение.
  • Създаване на плейлисти.
  • Възможност за отдаване под наем на екраните на вашите доставцичи.
  • Възможност за брандиране.
  • Впечатляване и информиране на вашите клиенти.
  • Вашите промоции са винаги актуални и винаги навреме.

Фотогалерия:
VRMVRM