Интерактивен мърчандайзинг

VRS_banner

Нашата интерактивна система предлага уникални решения, които комбинират електронна сигурност с последните решения за управление на съдържанието. Този система ще ви помогне да увеличите вашият потенциал за продажби в една забавна и приятна атмосфера, където клиентите могат да направят добро решение за покупка и да се чустват комфортно докато го правят. Създаването на интересна и забавна среда за вашите клиенти, вие ще откриете, че те ще бъдат много по ангажирани в преживяването във вашите търговски обекти.

Системата Visual Security Retai не само предпазва и зарежда всички продукти поставени на презентационната маса/стена, а също така осигурява допълнителна информация за продукта на LCD екран свързан към системата.

Вземането на някой от изложените продукти ще активира LCD екрана, на които ще се визуализира В реално време информация за продукта. При вземането в ръка на втори продукт екрана ще се раздели на две давайки възможност за сравнение на продуктите. Екранът може да бъда разделен на до четири колони позволявайки на клиента да сравни отделните продукти. Клиентите имат въжможността да разгледат и база данни с продукти които могат да изберат и да сравнят.

Клиентите могат да търсят информация, не само за специални оферти, но също така и за всичките продукти налични в магазина. Всичко което трябва да направят вашите клиенти е да взаимодействат с тъчскийна и да разгледат информацията чрез селектор снабден със специални филтри програмирани спрямо вашите нужди (цена, марка, операционна система и т.н.).

изборът на правилно съдържание ще впечатли вашите клиенти което ще създаде възможност и за увеличаване на продажбите.

Интерактивният потребителски интерес ви позволява да привличате клиенти и да следвате вашата комуникационна стратегия, същевременно с това ви позволява да увеличавате коефициентът на превръщане. Възможността за крърстосани продажби също е застъпена, което от своя страна ви осигярява повишаване на приходите от продажби.

Събиране на информация

Системата съща така ви осигурява ценни статистически данни за клиентите ви, което ви помага при определянето на резултата от различни маркетинг кампании които провеждате. По този начин вие можете да оцените колко популярни са отделните продукти, както и количествено определяне на ефекта на промоцията спрямо данни за продажбите. Системата осигурява подробен анализ за това.

Разгледай и пазарувай

Интерактивната система значително подобрява изживяването на вашите клиенти. Те имат възможност да използват интерактивни сензорни екрани чрез които научават допълнителни неща за продуктите със свое темпо, което им осигурява по-добра информаираност при вземането на решение за покупка. Клиентите имат възможността да разглеждат вашите продукти по подобен начин по които го правят и при онлайн магазините с единствената разлика, че когато изберат своят продукт те плащат на касата и го получават веднага. Не е необходимо да се регистрират, да въвеждат платежни данни за кредитни и дебитни карти или да изчакват няколко дни докато продукта пристигне при тях.
Този процес ви помага да се свържете с вашите клиенти по един перонален и уникален начин, като клиентите ви получават повече информация за продукта по един забавен и обучителен метод.

  • Ефективно средство за управление на  in-store маркетинг дейностите
  • Управляване на собствена база данни от продукти
  • Персонализирани филтри за работа с базата данни от продукти
  • Стойностна статискита от  вашите промоции.
  • Browse и Shop experience.
  • Възможност за отдаване под наем на меди време на вашите доставчици за да промотирате техните продукти
  • Повече персонализирани решеня за покупки и повече задоволени клиенти
  • Уникални темплейти с възможност за персонализиране и брандинг

Фотогалерия:
vrsvrs