Интелигентни етикети

pricetag-banner-en

Intelligent Price Tag е зелено и ефективно решение което решава проблемите свързани с промяната на цените на продуктите. Всички актуализации на цените могат да се извършват дистанционно и незабавно, като визуалният вид може да бъде персонализиран. С тази система цените Ви винаги ще бъдат актуални и точно навреме.

Нашите динамични елетронни етикети са малки и енергийно ефективни LCD екрани, които могат да показват всякаква ценова информация, както и специално оферти и подробности за продукта.

С нашите интелигентни етикети, промяната на цените се осъществява дистанционно и незабавно, което се осигурява съгласуваност между различните канали. Това гарантира, че цените ще са стандартизирани за места където и когато е необходимо.

Това решение е напълно автоматизирано и намалява разходите за труд нужен за разпечатването и поставянето на всички цени, както и пести от разходите за хартия и разпечатване.

Ценовите промоции могат да бъдат управлявани централизирано насочени към всички търговски обекти или само към определени (район,град и т.н.). Системата ви позволява стандартизиране на всички цени показани в тъговските обекти, интернет страници, печатни реклами и всякакви други търговски документи.

Визуалният дизайн може да бъде съгласуван с бранд стратегията ви, като решението е напълно персонализирано.

 

  • Могат да бъдат управлявани централизирано, моментално и дистанционно
  • Елиминират възможността за грешни цени в отделните търговски обекти
  • Тъч скрийн функционалност създаваща интерактивност
  • Еко решение – автоматично изключване съобразено с работното време на търговският обект, елиминиране на разходи за хартия,тонер
  • Търговският персонал се съсредоточава върху продажбите
  • Повишени възможности за брандиране